Art Factory Tattoo Lyshøjgårdvej 57. 2500 Valby+45 36 70 63 12VALBYTATTOO@GMAIL.COMÅbent hverdag fra kl. 10:00 til 20:00

Cover tattoo art Factory

Der er rigtig mange som har en eller flere tatoveringer som de har haft i mange år og er rigtige træt af, ligesom der er mange der har besøgt nogle meget dårlige tatovører, hjemme tatovører eller nystartet butikker som ikke har den fornødne erfaring der skal til for at få et professionelt stykke arbejde.
Vi er et professionelt team af tatovører som har mange års erfaring i netop dæk tatoveringer.

Alt kan dækkes…!

Vi mener det,,,, ! Vi kan dække små og store tatoveringer – hele arme, sort tribal, uheldige navne og nye, dårligt lavede tatoveringer mm.

Kik, på før og efter billeder i vores galleri.

Der ikke er frit valg på hylde 1. med hensyn til hvad du kunne tænke dig at få tatoveret som dæk tatovering…

Du kan frit vælge hvilken stil du ønsker din tatovering dækket med, MEN det er ikke sikkert at det kan lade sig gøre, med dit ønske. Det er det eneste problem for dig som kunde.

Vi vil altid råde og vejlede dig så du får en, perfekt dæk tatovering. Jo flere ideer du har, jo bedre er det, det giver os, en bedre ide om hvad der kan ramme din smag.

Du har selvfølgelig altid ret til at sige- nej, det kan jeg ikke li. Så finder vi på noget andet, det bedste resultat vil altid blive et produkt af et samspil mellem kunde og tatovør.

Du er altid velkommen til at slå vejen forbi, så vi kan se den tatovering  der skal dækkes og spørge indtil jeres kommende dæk tatovering.

Vigtigt Vigtigt.. 

Vi kan ikke give tilbud pr mail eller svare på spørgsmål til en dæk tatovering på mail.. Vi skal se den ”in live” for at kunne vurderer om den kan dækkes med jeres ønske.. Altså dialog– dialog , det er det vigtigste for et godt resultat.

Perfekt cover tattoo

Den nye tatovering, dækker den gamle tush, på en måde som gør at andre mennesker ikke lægger mærke til at din tatovering, dækker en gammel grim tatovering.

”DU” vil altid kunne se lidt af den gamle tatovering, det kan du, på grund af at du ved at den har været der og hvad det var, før den blev dækket, så der kan komme nogle kompromiser for dit vedkommende.

Men andre kan ikke se den.

Så alt i alt, drejer det sig om at snyde det øje der kikker, sådan at alle andre syntes at det er en fed tatovering du har fået, inklusiv (især) dig selv.

Art Factory Tattoo Info

Cover tattoo website er en del af Art Factory tattoo som blev grundlagt i 1998 på Roskildevej 284. i Rødovre, efter at ha arbejdet i Copenhagen Tattoo Center i 8 år på Nørrebro var det på tide at rykke ud af byen og få ro på, den gang var der kun ca. 20 tatovør butikker i byen og et rimelig run på, mange små tatoveringer blev der lavet, fedt…! men ville gerne ha mere tid til at fordybe mig i flere store tatoveringer, derfor udrykning til Rødovre..

Her i 2015 er det mere normalt at få lavet store og seriøse tatoveringer så nu er Art Factory Tattoo nu tilbage i København med en perfekt beliggenhed ved Valby station. Besøg Art Factory Tattoo’s Website her www.artfactorytattoo.dk

Menu